Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανθρωποκυνηγητό και πυροβολισμοί στην Ξάνθη για λαθροθηρία – 4 άτομα κυνηγούσαν παράνομα

Κοινοποίηση

Στις 13 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 βραδινή οι 2 Θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης  καθώς και οι 2 Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες,  βρισκόντουσαν σε εντεταλμένη υπηρεσία εντός του καταφυγίου άγριας ζωής Νέστου στην περιοχή του Ερασμίου με 2 οχήματα.
Ακούστηκε μια τουφεκιά και το ένα όχημα με 2 θηροφύλακες πλησίασε στο σημείο,  διέκριναν σκιές, άναψαν τα φώτα του οχήματος και βλέπουν 4 άτομα με κυνηγετικά όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, από τα μεγάφωνα του αυτοκινήτου τους ζητήθηκε να ακινητοποιηθούν και ενεργοποιήθηκε η σειρήνα.
Αυτοί τράπηκαν σε φυγή και ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο δάσος, κατά την διάρκεια της καταδίωξης ένα από τα 4 άτομα γύρισε και τουφέκισε προς την πλευρά των θηροφυλάκων, στην συνέχεια συνέλαβαν το ένα από τα 4 άτομα, τα υπόλοιπα 3 διέφυγαν μέσα στην πυκνή βλάστηση και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Οι θηροφύλακες των αναγνωρισμένων κυνηγετικών οργανώσεων δίνουν το παρόν 365 ημέρες το χρόνο ημέρα και νύχτα, για την πάταξη της λαθροθηρίας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα