Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζωγράφισαν με μαρκαδόρο τον αριθμό στη φανέλα παίκτη του Ορφέα Ξάνθης – Δείτε φωτογραφίες

Κοινοποίηση

Μια απο τις πλέον χαρακτηριστικότερες στιγμές του αγώνα του Ορφέα Ξάνθης στο Παραλίμνιο Σερρών που συζητιέται έντονα, μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ρεπόρτερ της ΕΡΑ Σερρών Βασίλης Αναστασιάδης, ήταν αναμφίβολα η στιγμή που επιστρατεύτηκε…μαρκαδόρος για να ζωγραφιστεί ο αριθμός στην φανέλα!
Ας πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά σε μια μονομαχία με αντίπαλο η φανέλα του Μουμίνογλου Τουγιάλ του Ορφέα Ξάνθης σκίστηκε, και οι ιθύνοντες της χρειάστηκε να βγάλουν μια απο τις εφεδρικές που είχαν μαζί τους. Μόνο που δεν υπήρχε κάποια με το νούμερο 11, και επειδή η ομάδα έπαιζε εκτός δεν υπήρχε τρόπος να βρεθεί, ο προπονητής της ομάδας Μάκης Μπογιατζίδης δανείστηκε τον μαρκαδόρο του ρεπόρτερ της ΕΡΑ και έγραψε πάνω τον αριθμό της φανέλας του «Φουξ» το 11 δηλαδή.
Μια σκηνή που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει αλλά και εκεί οι άνθρωποι του Ορφέα έδρασαν ακαριαία και με την εφευρετικότητα τους βρήκαν την λύση που χρειαζόταν για να μην υπάρχει πρόβλημα και ο παίκτης να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα