Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Στη Θράκη ο Αυγενάκης – Σύσκεψη στελεχών στην Κομοτηνή, εκδήλωση με αγρότες στην Ξάνθη

Κοινοποίηση


Σύσκεψη στελεχών της ΝΔ με την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη στην Κομοτηνή
Ευρεία σύσκεψη στελεχών της ΝΔ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Κομοτηνή, παρουσία του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη. Ο κ. Αυγενάκης βρέθηκε στη Θράκη προκειμένου να παρουσιάσει” τη συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ με τον αγροτικό κόσμο και τους κτηνοτρόφους και για τον λόγο αυτό μίλησε αρχικά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιάσμου του νομού Ροδόπης, ενώ ακολούθως σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην Ξάνθη, στη Γενισέα του Δήμου Αβδήρων. 
Τον γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, ο βουλευτής Έβρου, Δημήτριος Δημοσχάκης και πλήθος κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών της Ν.Δ.
Προανήγγειλε περιοδεία Μητσοτάκη 
Ο κ. Αυγενάκης προανήγγειλε ότι το προσεχές χρονικό διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στη Θράκη, ενώ σημείωσε ότι στόχος του αρχηγού της ΝΔ, είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες στο πλαίσιο μιας συμφωνίας αλήθειας ενάντια στον λαϊκισμό και τα αδιέξοδα της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής.
Να σημειωθεί ότι, όπως τόνιζαν στελέχη της ΝΔ από περιοχές της Θράκης, άρχισε ήδη ή προεργασία για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και σχετικές συζητήσεις έγιναν και κατά την σημερινή σύσκεψη με την παρουσία του κ. Αυγενάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα