Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια – “Σκάλωσαν” στο μηδέν Ξάνθη και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα

Κοινοποίηση

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Xanthi FC και ΑΕΚ στον αγώνα που έγινε στο Xanthi FC Arena το βράδυ του Σαββάτου. Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό μετά το τελικό 0-0. 
Η ξανθιώτικη ομάδα μετά την 5η φετινή της ισοπαλία και 3η στην έδρα της, έχει φτάσει στους 32 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι 26. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάλο από το 6ο λεπτό και οι γηπεδούχοι από το 58’ όταν και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τριάδης.
Στις λίγες καλές στιγμές του αγώνα, στο 38΄μετά από όμορφη ενέργεια ο Τριάδης βγήκε σε θέση βολής κι έκανε το δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα. Στο 42’ σε πάσα του Ντε Λούκας ο Λουσέρο έκανε το κοντρόλ αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Στο 82’ το σουτ του Μάνταλου ήταν άστοχο ενώ την κεφαλιά του Λαμπρόπουλος λίγο αργότερα μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Βασίλη Καραβασίλη (ΕΠΣ Καβάλας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αγγελος Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες: 27’ Μπαξεβανίδης, 52’ Σιμόες, 54’ Τριάδης.
Κόκκινη κάρτα: 6’ Γκάλο, 58’ Τριάδης.
Xanthi FC (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά (64’ Σολτάνι), Βασιλακάκης (78’ Ράνος), Λουσέρο, Τριάδης, Λάζιτς (89’ Φλίσκας).
A.E.K. (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Μάνταλος (83’ Γαλανόπουλος), Πέκχαρτ, Χριστοδουλόπουλος (74’ Μπακασέτας), Πατίτο (11’ Μπακάκης).
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα