Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καθάρισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα η Ξάνθη – Επιστροφή στις νίκες με 2-0 μέσα στα Πηγάδια

Κοινοποίηση


Τον… βύθισε στα «Πηγάδια». Η φοβερή και τρομερή Ξάνθη καθάρισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, έχοντας σκόρερ τους Σολτάνι και Γιουνές και βρίσκεται προσωρινά μόνη της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 
 Επέστρεψε στις επιτυχίες η Xanthi FC το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.
 Η ξανθιώτικη ομάδα που επικράτησε με 2-0 επί της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και με σκόρερ τον Καρίμ Σολτάνι και τον Χαμζά Γιουνές (22’ και 88’ αντίστοιχα) έφτασε τους 28 βαθμούς με την λήξη του α’ γύρου. 
Αυτή ήταν η 8η φετινή επιτυχία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας και η 3η νίκη στο γήπεδο της.
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 10’ την προσπάθεια του Γιουνές πρόλαβε και σταμάτησε ο τερματοφύλακας ενώ στο 13’ αμυντικός έδιωξε την μπάλα προ του Βασιλακάκη. 
Στο 15’ σέντρα του Λουσέρο, ο Γιουνές πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Μιχαήλ και να καταλήγει κόρνερ. Στο 17’ ο Μπουκουβάλας από καλή θέση έκανε το άστοχο πλασέ. Στο 20’ ο Γιάκος από το δεύτερος δοκάρι προσπάθησε να απειλήσει με την αδύναμη κεφαλιά με τον Ζίβκοβιτς να μπλοκάρει εύκολα. 
Στο 22’ έγινε το 1-0 για την Xanthi FC με τον Καρίμ Σολτάνι να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα από κοντά, μετά τη σέντρα του Τριάδη. Στο 25’ ο Φλίσκας έκοψε τον Μαμπούλου που είχε φύγει στην κόντρα επίθεση, λίγο πριν απειλήσει.
 Στο 30’ ο Βασιλακάκης έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Γιουνές βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 52’ την κεφαλιά του Βασιλακάκη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και λίγο αργότερα σε γύρισμα του Βασιλακάκη ο Σολτάνι σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό.
 Στο 61’ ο Μπαξεβανίδης έκανε το σουτ από καλή θέση με την μπάλα να περνά άουτ και στο 63’ το διαγώνιο σουτ του Τριάδη κατέληξε κόρνερ. Στο 71’ το φάουλ του Γιάκου μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 78’ μετά από σέντρα του Ζάιρο η κεφαλιά του Κόντε πέρασε άουτ και στο 85’ η προσπάθεια του Ναδάλες σταμάτησε στον Ζϊβκοβιτς. Στο 86’ το φάουλ του Γιουνές μετέτρεψε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. 
Στο 88’ ο Γιουνές με σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυνόμενου έγινε το 2-0. Στο 91’ η κεφαλιά του Ναδάλες πέρασε άουτ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα