Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Ένταση με αγρότες στην Κομοτηνή έξω από το Επιμελητήριο όπου μιλούσε ο υφυπουργός Εργασίας

Κοινοποίηση



Οι αγρότες είχαν  σχηματίσει κλοιό γύρω από το κτίριο και ζητούσαν να συναντηθούν με τον Τάσο Πετρόπουλο

Ένταση επικράτησε νωρίτερα  στην Κομοτηνή: Αγρότες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του Επιμελητηρίου Ροδόπης, ενώ βισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο.
Οι αγρότες ήταν εξαγριωμένοι, ζητούσαν να μιλήσουν με τον υφυπουργό προκειμένου να του θέσουν τα αιτήματά τους: Σημειώνεται ότι οι νέες ρυθμίσεις για τις ασφαλιστικές τους εισφορές αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους που τους οδήγησαν στις φετινές κινητοποιήσεις. 
Ο κ.Πετρόπουλος είχε προγραμματισμένη ομιλία στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 


Την ίδια ώρα ακριβώς από κάτω και υπό την επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων και μίας διμοιρίας ΜΑΤ συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούσαν αγρότες από την Ροδόπη και τον Έβρο.
Ο υφυπουργός κάλεσε αντιπροσωπεία των αγροτών να ανέβει στην αίθουσα συνεδριάσεων προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματα τους όμως οι αγρότες επιθυμούσαν η είσοδος να ανοίξει για όλους ώστε να μπορέσει όποιος επιθυμεί να παραστεί. Αυτή η διαφωνία είναι που προς για αρκετή ώρα θύμιζε  «σκηνικό» Αποστόλου στην Κομοτηνή όταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παρέμεινε πέρσι αποκλεισμένος επί 12 ώρες στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Τελικά οι αγρότες αποχώρησαν ειρηνικά.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα