Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες η Ξάνθη – Ο Βασιλακάκης με βολίδα έγραψε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού

Κοινοποίηση

Μετά από 5 αγωνιστικές η Xanthi FC επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό. 
Η ξανθιώτικη ομάδα το βράδυ του Σαββάτου και στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League με σκόρερ τον Θοδωρή Βασιλακάκη που σημείωσε ένα φοβερό γκολ (67’) διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με το οποίο πήρε τους βαθμούς της νίκης. Η 10η φετινή επιτυχία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε άλλους τρεις πόντους και με τους 36 που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμή, η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 19’ ο Σολτάνι καθυστέρησε μέσα στην περιοχή και η ευκαιρία χάθηκε ενώ στο 21’ ο ίδιος έκανε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Βασιλακάκης έκανε την κεφαλιά εκτός ισορροπίας με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 24’ το σουτ του Μπουμάλ από καλή θέση δεν βρήκε στόχο ενώ στο 29’ το σουτ του Κλωναρίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Στο 45’ ο τερματοφύλακας της Xanthi FC απέκρουσε όμορφα σε κόρνερ το νέο σουτ του Κλωναρίδη από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα πρώτα να κοντράρει σε πόδι αμυνομένου αλλάζοντας τροχιά.
Στην επανάληψη στο 52’ ο Καρίμ Σολτάνι έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 55’ το σουτ του Χουλτ δεν ανησύχησε τον Ζίβκοβιτς και τρία λεπτά αργότερα από τη σέντρα του Κουλιμπαλί, το σουτ στην κίνηση του Μπεργκ πέρασε άουτ. Στο 61’ ο Μπεργκ έκανε το πολύ άστοχο σουτ. Στο 67’ ο Θοδωρής Βασιλακάκης με ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ έκανε το 1-0 αφού έπιασε το γεμάτο μακρινό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Βλαχοδήμου κάνοντας το 1-0. Στο 79’ άστοχο το μακρινό σουτ του Εμ Μποκού. Στο 88’ άστοχο το σουτ του Λουντ. Στο 90’ το σουτ του Μολέδο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θάνος της ΕΠΣ Γρεβενών με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας) – Κοσμά Χαρίση (ΕΠΣ Γρεβενών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας.
Κίτρινες κάρτες: 25’ Φλίσκας, 42’ Μπαξεβανίδης, 83’ Γιουνές, 86’ Βιγιαφάνες
Κόκκινη κάρτα: –
Xanthi FC (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (56’ Λάζιτς), Σολτάνι (80’ Τριάδης), Βασιλακάκης (82’ Μεχία), Γιουνές.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος Οδ., Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Κουρμπέλης (71’ Βλαχοδήμος Π.), Βιγιαφάνες, Κλωναρίδης (75’ Λουντ), Μπουμάλ (63’ Εμ Μποκού), Μπεργκ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα