Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χειροπέδες σε 29χρονο στην Ξάνθη για ναρκωτικά – Βρέθηκε κάνναβη μέσα στο Ι.Χ. του

Κοινοποίηση


Συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη
Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (6-2-2017), στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τη Δευτέρα το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του 57 ναρκωτικά δισκία, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5 γραμμαρίων και δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.
Στη δεύτερη περίπτωση, την Δευτέρα το βράδυ, στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 29χρονος ημεδαπός, διότι, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και τα ναρκωτικά δισκία.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα