Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτες εικόνες από το ακυβέρνητο λεωφορείο που έπεσε πάνω σε μαθητές στην ορεινή Ξάνθη

Κοινοποίηση


Το λεωφορείο που έφυγε σε κατηφόρα χωρίς οδηγό, μπήκε μέσα σε σπίτι. Οι εικόνες του σοβαρού τροχαίου κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
To σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη το πρωί στην Κοτύλη με μια 14χρονη μαθήτρια να τραυματίζεται και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής ήταν σταματημένο και ο οδηγός παρέδιδε εφημερίδες στο περίπτερο του χωριού. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, το χειρόφρενο δεν λειτούργησε και το όχημα άρχισε να κινείται χωρίς οδηγό στην κατηφόρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στους μαθητές που περίμεναν το σχολικό για τη Γλαύκη! 


Στη χειρότερη θέση βρέθηκε η 14χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου, η οποία παρασύρθηκε από το λεωφορείο, έπεσε στο έρεισμα του δρόμου, πίσω από τα κάγκελα και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στη συνέχεια το όχημα κατέληξε σε κατοικία, την οποία διαπέρασε καταστρέφοντας την σε μήκος 3 μέτρων…
Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, με κάταγμα στην κλείδα και αιμορραγία. Είχε σκιστεί το άνω χείλος της και είχαν σπάσει δόντια. Οι γιατροί έχουν εντοπίσει ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο που, για την ώρα, δεν εμπνέει ανησυχία αλλά υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων για να αποκλειστεί κάθε κίνδυνος. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.


newsit.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα