Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Μπροστά και σε οπαδούς του από τη Θράκη πανηγύρισε το 18ο Κύπελλο του ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση

O Παναθηναϊκός νίκησε με 68-59 τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, στον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε το 18ο τρόπαιο της ιστορίας του στον θεσμό, στέλνοντας στα ουράνια τους 1.100 οπαδούς του που βρέθηκαν στο Nick Galis Hall, ανάμεσα στους οποίους όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του ThrakiSportS που βρέθηκε στο γήπεδο, ήταν και οπαδοί από την Κομοτηνή και την Ορεστιάδα.
Ο αγώνας, που υπενθυμίζεται ότι είχε διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις να φιλοξενήσει το Αμοιρίδειο της Ξάνθης,  άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση, καθώς ο Παναθηναϊκός ζήτησε να εκκενωθεί η κερκίδα πάνω από τα επίσημα όπως είχε συμφωνηθεί. Έτσι υπήρξε ένταση στις κερκίδες αλλά και στα επίσημα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποχωρεί από το γήπεδο πριν αρχίσει το ματς και να καταγγέλει την διοίκηση του Άρη και τον ξανθιώτη ιδιοκτήτη του Νίκο Λάσκαρη για αθέτηση των συμφωνηθέντων.
Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο στα μισά το τελευταίου δεκαλέπτου έπαθε μπλακ άουτ και φάνηκε να κινδυνεύει, χωρίς ωστόσο να έχει συνέχεια η προσπάθεια του Άρη να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ωστόσο αυτό που θα θυμόμαστε οι πάντες από αυτόν τον τελικό, πέρα από το απίστευτο παρασκήνιο μέχρι να οριστεί η έδρα της διεξαγωγής του, είναι τα επεισόδια τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του ματς, με την απονομή να γίνεται μέσα σε καπνούς από τα καπνογόνα που εκτοξεύονταν ανάμεσα στους οπαδούς.
thrakisports.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα