Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έξαλλος με διαιτησία και οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Λάσκαρης

Κοινοποίηση

Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο΅Ξανθιώτης παράγοντας του Άρη, Νίκος Λάσκαρης. «Δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε το τρόπαιο» είπε το αφεντικό του Άρη και έκανε λόγο για «δολοφονικά όπλα» που είχαν στην κατοχή τους πράσινοι οπαδοί.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λάσκαρης:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν ντροπή. Η αστυνομία δεν ήταν επαρκής και άφησε να περάσουν δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για αυτά τα όπλα. Έγινε ο, τι έγινε. Εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε το μπάσκετ και να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα.
Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Δεν φταίει που χάσαμε, αλλά δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε. Ελπίζουμε να ήταν κατά λάθος. Είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Στους τέσσερις πόντους δεν δόθηκε φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Είδαμε από την αρχή τις προθέσεις των διαιτητών. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι, πάντως.
Ελπίζω να βρούμε κάποιον τρόπο, ώστε να μην έχουμε τέτοια έκτροπα. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας οπαδούς στο τέλος, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά κι ας είχαν δεχθεί προκλήσεις».
Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για συγχαρητήρια 
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Αρης μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο και αδερφό του Μάνο Λάσκαρη, και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Παπακυριάκη βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και συνεχάρη τους «πράσινους» για την κατάκτηση του τροπαίου.
Οι διοικούντες των «κίτρινων» στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας τους, όπου λόγω των επεισοδίων που έγιναν στις κερκίδες, πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας τους. Η απονομή των μεταλλίων έγινε από τον Νίκο Λάσκαρη, την σύζυγό του Τζώρτζια Ευσεβίου-Λάσκαρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της «κίτρινης» ΚΑΕ Μάνο Λάσκαρη.
sportsaddict.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα