Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μήπως τα χρήματα που δίνεις για διαφήμιση καταλήγουν στα σκουπίδια; Όχι σε εμάς!

Κοινοποίηση

Το XanthiNea.gr, το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα portal της περιοχής, κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποτελεί την πρώτη πηγή ενημέρωσης 400.000 μοναδικών επισκεπτών (στοιχεία Google Analytics) οι οποίοι μέσα στη χρονιά που πέρασε επέλεξαν να επιβραβεύσουν το έργο της δημοσιογραφικής μας ομάδας. Μόνο μέσα στο 2016 το XanthiNea.gr παρουσιάζει περισσότερες από 2 εκατ. προβολές, ενώ διατηρεί σταθερά ανοδική πορεία προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα διατηρεί ενεργή παρουσία στα Social Media, ξεπερνώντας κατά πολύ την αντίστοιχη άλλων sites της περιοχής. 
Πλέον, το XanthiNea.gr προσφέρει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να διαφημιστούν και να προβάλουν αγαθά και υπηρεσίες στους αναγνώστες του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις διαθέσιμες προσφορές διαφημιστικής προβολής και να προωθήσουν την επιχείρησή τους σε ένα ιδιαίτερα ευρύ αναγνωστικό κοινό. Παράλληλα, το XanthiNea.gr προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης, με πακέτα που ξεκινούν από μόλις 1 ευρώ, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης. 
Μην χάνετε άλλο χρόνο, ελάτε σε επαφή μαζί μας και επωφεληθείτε άμεσα από αποτελεσματική και οικονομική διαφήμιση. Νόμιμα και ελληνικά! 

Περισσότερα ΕΔΩ
XanthiNea.gr – Ειδησεογραφικό Portal 
Διομήδεια Ξάνθης, Τ.Κ. 67100 
Τηλ. 6971703068 / email: xanthinea@yahoo.gr  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα