Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το αδιαχώρητο για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Πετυχημένος και φέτος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/2/2017 στην αίθουσα δεξιώσεων «Απόλλων».  Μέλη και φίλοι δημιούργησαν το αδιαχώρητο και δικαιολογημένα ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρωμανίδης Θεόδωρος απευθύνοντας τους το καλωσόρισμα τόνισε: «Και σας ευχαριστούμε που  στέκεστε πάντα δίπλα μας. Σε κάθε μας εκδήλωση.  Και με την συμμετοχή σας αυτή αναδεικνύεστε στους μοναδικούς οικονομικούς αιμοδότες του Συλλόγου για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους και σκοπούς του.»
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους αθλητές του καταξιωμένου Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ξάνθης «ο Μιρμάνης» ο οποίος έφερε στην πόλη μας μετάλλια και διακρίσεις από ευρωπαϊκές, βαλκανικές και ελληνικές διοργανώσεις αγώνων Τζούντο και συνεχίζει την ελπιδοφόρα πορεία του έχοντας κερδίσει ήδη την αναγνώριση εντός και εκτός χώρας. 
  

«Νέοι άνθρωποι , αγόρια και κορίτσια, σχεδόν όλοι με ποντιακές ρίζες, χωρίς μεγάλη βοήθεια από την πολιτεία,  που στερούνται προσωπικό χρόνο,  ξοδεύουν χρήματα,  πασχίζουν και τιμούν την Ξάνθη μας σε αγώνες ανά την Ελλάδα και κουβαλούν περήφανα στους ώμους τους την Ελληνική σημαία σε αγώνες στο εξωτερικό» ανέφερε στην προσφώνηση  ο Πρόεδρος καλώντας τους να παραλάβουν τις τιμητικές πλακέτες.
   
Τιμήθηκαν οι:
Συμέλα Κυριμλίδου, με 3 χρυσά, 4 αργυρά  και 6 χάλκινα μετάλλια
Αλμαζίδης Σολομών, με 13 χρυσά, 6 αργυρά  και 8 χάλκινα μετάλλια
Στεφανίδης Ιωάννης, με 14 χρυσά, 9 αργυρά και 13 χάλκινα μετάλλια
Παπαδόπουλος Μάρκος, με 4 χρυσά,  αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια
Αλεξιάδης Μιχαήλ, με 9 χρυσά, 4 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια
Προπονητές της ομάδος είναι οι κύριοι Θωμάς και Βλαδίμηρος Ηλιάδης.
  
Την κορυφαία μας εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος,  ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Ξάνθης κ. Δρεμσίζης Ιωάννης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης 
κ. Ευφραιμίδης Νικόλαος, ο αντιδήμαρχος και προπονητής της ομάδος κ. Ηλιάδης Θωμάς και  ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κ. Ταρενίδης Παναγιώτης. Το παρόν έδωσαν Μέλη των ΔΣ και φίλοι  από σωματεία της πόλεως και των όμορων νομών.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την μεγάλη τους συμμετοχή και αγάπη προς τον Σύλλογο μας.
Όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης
τους μικρούς χορευτές μας που με την παρουσίαση τους επιβεβαίωσαν την ρήση «Aν εξεράθη το κλαρί, πάντα χλωρή είν’ η ρίζα » και δίνει πλούσιους καρπούς,
τους χοροδιδασκάλους  και μουσικούς του Συλλόγου μας.
Τις κυρίες και την νεολαία του συλλόγου
Τα καταστήματα και τον εμπορικό κόσμο της Ξάνθης για την προσφορά δώρων
τα  Μ.Μ.Ε της πόλης μας για την προβολή της εκδήλωσης.
Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα