Χειροπέδες σε 27χρονο διακινητή μεταναστών στην Εγνατία Οδό Κομοηνή - Ξάνθης


Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 16 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη την Τετάρτη (29-3-2017) το πρωί, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και τέσσερις (4) υπήκοοι Συρίας.

Αναλυτικότερα, την Τετάρτη (29-3-2017) το πρωί, οι αστυνομικοί, εντόπισαν σε επαρχιακή οδό, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες ενώ σε κοντινή απόσταση από το σημείο, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, εντοπίστηκε ένα (1) ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ο 27χρονος.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 27χρονος, οδηγώντας το παραπάνω όχημα, προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα, τους δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους αποβίβασε στο σημείο, λόγω βλάβης ελαστικού του οχήματος.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال