Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Μετέφεραν παράνομα 10 μετανάστες – Χειροπέδες σε 4 άτομα στην Εγνατία Οδό

Κοινοποίηση

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (8-3-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 25 ετών και δύο 24χρονοι, υπήκοοι Αφγανιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας υπήκοος Πακιστάν. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τους τρεις από αυτούς, ηλικίας 25, 24 και 24 ετών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, με το οποίο προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. 
Κατασχέθηκαν συνολικά δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης Ξάνθης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα