Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο δρόμος και το ήθος του καράτε στην Ξάνθη – “Η μεγαλύτερη Νίκη είναι επί του Εαυτού σου”

Κοινοποίηση


Σχολή Καράτε: Shinkyokushinkai / Ικονίου 2
Η Σχολή Καράτε Shinkyokushinkai που λειτουργεί στην Ξάνθη, επί της οδού  Ικονίου 2, αποτελεί ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο που στόχο έχει την καλλιέργεια των πνευματικών αρετών παράλληλα με   τη   βελτίωση   της   σωματικής   κατάστασης.   
Πρόκειται   για   μια   Σχολή   που   συμβάλει αποτελεσματικά στη εσωτερική διερεύνηση,  μέσω του καράτε, των προσωπικών δυνατοτήτων των παιδιών, των εφήβων αλλά και των ενηλίκων. Οι μαθητές της Σχολής δέχονται την απαραίτητη εκπαίδευση και καθοδήγηση ώστε να μάθουν να ελέγχουν τον εαυτό τους, να αναζητούν και να αντιμετωπίζουν τις φοβίες τους βελτιώνοντας τη σωματική αλλά  και την πνευματική  τους κατάσταση. 
Οι  αρετές που καλλιεργούνται μέσω των προγραμμάτων που προσφέρει η Σχολή αποτελούν σημαντικά εφόδια για κάθε παιδί, έφηβο αλλά και ενήλικα. 
Εκπαιδευτής: Παπαδόπουλος Γρηγόρης 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6944820281  
Λίγα λόγια για τη φιλοσοφία της Σχολής 
Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας τον δρόμο και το ήθος του καράτε. Στόχος της Σχολής μας είναι να σας δείξουμε τον τρόπο που μπορείτε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες του σώματός σας, αλλά και του νου. 

Να έρθετε σε επαφή με τον υποσυνείδητο εσωτερικό σας κόσμο με σκοπό τον συνειδητό έλεγχο των συναισθημάτων σας. Κάθε κίνηση ελέγχεται με τη σκέψη. Η σκέψη ελέγχεται με το συναίσθημα. Μαθαίνοντας να ελέγχουμε τα συναισθήματά και τα “πάθη” έχουμε την επιθυμητή και συγκεκριμένη σκέψη. Κάθε έλεγχος και υπέρβαση στα πάθη του σώματος και της ψυχής είναι και μια Νίκη. 
ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΑΧΕΣ!
Τμήματα 
Παιδικό (Από 5 ετών)
Εφηβικό 
Ανδρικό 
Αγωνιστικό 
Αυτοάμυνα

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα