Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στον Μενεξίδη οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Την Τρίτη 21-03-2017 και ώρα 11:45 αντιπροσωπεία του σωματείου μας συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο στο γραφείο του στο αστυνομικό μέγαρο Κομοτηνής.
   
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη προσωπικού και ο τρόπος επάνδρωσης του Α.Τ. Τοπείρου στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και η εφαρμογή σχετικού προεδρικού διατάγματος για την επάνδρωση νεοσύστατης υπηρεσίας από αστυνομικούς ανά την Ελλάδα με έκτακτη μετάθεση. Ενόψει της αναδιάρθρωσης καταργείται ο Α.Σ. Σελέρου και επαναφέραμε την πρόταση του σωματείου μας για την αστυνόμευση του τομέα ευθύνης από το Α.Τ. Γενισέας, με την προϋπόθεση οι αστυνομικοί να μετατεθούν εκεί και να αυξηθεί η οργανική δύναμη του τμήματος.
   
Ακόμη ζητήθηκε από το σωματείο μας η πιστή εφαρμογή των προεδρικών διαταγμάτων και συγκεκριμένα για την εφαρμογή της εβδομαδιαίας υπηρεσίας και των ημερήσιων αναπαύσεων από όλες τις υπηρεσίες της διεύθυνσης μας καθώς και την εποπτεία των διοικητών από τον κ. Γενικό για την τήρηση αυτών. Στα πλαίσια της εβδομαδιαίας υπηρεσίας ζητήθηκε από τον κ. Γενικό να ενημερώνει έγκαιρα τις αστυνομικές διευθύνσεις για προκαθορισμένες εκδηλώσεις, στις οποίες απαιτείται αστυνομική δύναμη.
   
Η θέση του κ. Γενικού για τα ανωτέρω προβλήματα ήταν ξεκάθαρη δηλώνοντας μας πως η τήρηση των προεδρικών διαταγμάτων θεωρείται για τον ίδιο αυτονόητη και για το θέμα της αναδιάρθρωσης θα προσπαθήσει για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα