Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

«Τρέχω για να έχω» στον δήμο Αβδήρων – Τα αποτελέσματα και οι νικητές ανά κατηγορία

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 12/3/2017, από τη ΔΕΥΑΑ και το Δήμο Αβδήρων, ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. «τρέχω για να έχω».
Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:45 π.μ. από το παλιό γήπεδο του Πετεινού για τους 150 δρομείς κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στον αγώνα και χάρηκαν τη διαδρομή και τον όμορφο καιρό. Ανάμεσά τους πολλοί μαθητές, εκ των οποίων 20 Ιταλοί από το Gangi της Σικελίας που φιλοξενούνται στο Δήμο μας από το Γυμνάσιο Γενισέας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος e-tuinning. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για την παγκόσμια μέρα νερού και τη σημασία της προστασίας του πόσιμου νερού στην εποχή μας.

Η ευρεία απήχηση που είχε αυτή η πρωτοβουλία, μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και μας έπεισε ότι ο αγώνας αυτός επιβάλλεται να θεσμοθετηθεί και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προσωπικό της ΔΕΥΑΑ, τους Xanthi Runners, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ξάνθης, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και όλους τους μεμονωμένους εθελοντές χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δε θα τα είχαμε καταφέρει.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών ανά κατηγορία, τα ονόματα των οποίων παρατίθενται παρακάτω, καθώς και η απονομή αναμνηστικού επάθλου στην ιταλική αποστολή.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΔΡΩΝ
1ΟΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
2ΟΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΟΥΡΝΑΝΕΛΗΣ
3ΟΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΣΗΜΙΔΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1Η
ΝΙΚΗΤΡΙΑ
ΘΩΜΑΗ
ΝΑΣΚΟΥ
2Η
ΝΙΚΗΤΡΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ
ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ
3Η
ΝΙΚΗΤΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ
ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
1ΟΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ
ΘΩΜΑΣ
ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ
2ΟΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ
ΜΑΝΟΣ
ΠΡΑΤΙΚΑΚΗΣ
3ΟΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΠΟΥΛΙΟΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
1Η
ΝΙΚΗΤΡΙΑ
ΡΑΦΑΗΛΙΑ
ΣΑΜΠΑΝΙΔΟΥ
2Η
ΝΙΚΗΤΡΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΟΥ
3Η
ΝΙΚΗΤΡΙΑ
ΑΝΝΑ
ΚΑΝΑΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα