Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρόμος σε σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας ένοπλος ληστής

Κοινοποίηση


Πρόκειται για έναν 32χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου 
Ταυτοποιήθηκε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομικές έρευνες ο ένας από τους δράστες ληστείας σε σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή, που διαπράχθηκε την 2-3-2015. 
Πρόκειται για έναν 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία, κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του νόμου περί όπλων.  
Αναλυτικότερα, την 2-3-2015 το πρωί, ο 32χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, φορώντας κουκούλες (full-face), εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή, όπου με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και απέσπασαν χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. 
Ακολούθως, εξήλθαν από το σούπερ μάρκετ και επιχείρησαν να διαφύγουν με μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όμως δεν κατάφεραν να θέσουν σε λειτουργία. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε μια άλλη δίκυκλη μοτοσικλέτα από ημεδαπό, με την οποία και διέφυγε, ενώ ο δεύτερος δράστης τράπηκε, πεζός, σε φυγή. 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι για την πρώτη δίκυκλη μοτοσικλέτα, είχε δηλωθεί κλοπή το 2013 σε αστυνομική υπηρεσία της Αθήνας. 
Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα