Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «Ζορό» του Ορφέα Ξάνθης, που εμφανίστηκε (και) στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα»

Κοινοποίηση

Ήταν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, σχεδόν ένα μήνα πριν, όταν ο Ορφέας υποδέχθηκε τον ΑΟ Καρδίας στην Ξάνθη, παραμονή της Κυριακής της αποκριάς, και δεδομένου του όλου κλίματος και εορτασμού που υπάρχει κάθε χρόνο στην Ξάνθη αυτές τις μέρες, ο τερματοφύλακας του Ορφέα Ξάνθης, Γιάννης Ρούφος, θα μπορούσαμε να πούμε πως… παρασύρθηκε κάπως.
Ο Ορφέας είχε δεχθεί πρώτος γκολ, αλλά είχε ισοφαρίσει πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτό που τράβηξε τα βλέμματα αρκετών φιλάθλων που ήταν παρόντες στο γήπεδο ήταν ο Γιάννης Ρούφος, καθώς φαινόταν σαν κάτι να είχε αλλάξει πάνω του, όπως αποσυρόταν για τα αποδυτήρια. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο, και μια… μάυρη μάσκα, λες και ήταν έτοιμος να πάει σε κάποιο μασκέ πάρτυ με το τέλος του αγώνα.
Για του λόγου το αληθές δείτε και το παρακάτω βίντεο, το οποίο ανακάλυψαν και οι συνεργάτες της γνωστής σατυρικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα» και το παρουσίασαν στο νούμερο 48 της αντίστροφης μέτρησης που κάνουν σε κάθε εκπομπή τους.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του kavala-pamegipedo και αν θέλετε να δείτε πως σχολίασαν στο Ράδιο Αρβύλα το γεγονός, δείτε το βίντει από τη συγκεκριμένη στιγμή της εκπομπής μετά το 23ο λεπτό με ένα κλικ ΕΔΩ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα