Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νεκρός άνδρας σε εγκαταλειμμένη οικία στον οικισμό του Ηφαίστου στην Κομοτηνή

Κοινοποίηση

Ένας βοσκός αλβανικής καταγωγής είναι ο άνδρας που εντόπισε τον νεκρό άνδρα μέσα σε εγκαταλειμμένη οικία στον οικισμό του Ηφαίστου. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία που βρίσκεται επί τόπου, έχοντας αποκλείσει το σημείο και μη επιτρέποντας την προσέγγιση σε κανέναν. Την ίδια στιγμή ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο δεν παρέλαβε τελικά την σορό και αποχώρησε, αφού αναμένεται να φτάσει εκεί ο ιατροδικαστής.
Ο Αλβανός βοσκός κος Νίκος έβοσκε τα πρόβατα στην περιοχή όταν είδε κάποια σκυλιά, να έχουν συγκεντρωθεί έξω από το εγκαταλειμμένο σπίτι και να μυρίζουν. Όταν προσέγγισε είδε μέσα έναν άνδρα, με έναν μπουφάν πάνω στο κεφάλι του και κατεβασμένο το παντελόνι του. Όταν ο κος Νίκος του φώναξε, εκείνος δεν αποκρίθηκε και τότε ο βοσκός κατάλαβε ότι ο άνδρας είναι νεκρός και έσπευσε να ειδοποιήσει.
Ο νεκρός άνδρας προσδιορίζεται ότι έχει ηλικία 55 – 60 ετών, είναι κάτοικος Ηφαίστου και όπως αναφέρουν άνθρωποι της περιοχής, είχε σπίτι να μείνει και δεν υπήρχε λόγος να κοιμάται σε σπίτια – ερείπια.
Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια και μάλλον ο θάνατός του οφείλεται σε αιφνίδιο γεγονός.
Πηγή: xronos.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα