Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης ‘Οι Βάτραχοι’ , για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουν την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ξάνθη στις 21 με 23 Ιουνίου 2017 με σκοπό να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.
Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, υποστηρίζοντας την μουσική τους ταυτότητα. 
Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή .
1.Απευθυνόμαστε σε:
Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2017.


2. Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδιώτες, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές που επιθυμούν να συνεργαστούν στην παραγωγή εκδηλώσεων, είτε μέσω οργανωμένης παραγωγής είτε μέσω δημιουργίας παράλληλης δράσης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2017.
3.Μαγαζιά, Εταιρείες, Διάφοροι φορείς, όπως Σύλλογοι – Σωματεία, Ραδιόφωνα, Εφημερίδες, ηλεκτρονικά περιοδικά, sites- blogs. Για τη χρηματοδότηση της Γιορτής, η ανταλλακτικής Χορηγίας,
Στο τηλέφωνο : 6938 111 951
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο 
μέχρι 21 Μαϊου. 
Περιμένουμε και νέες ιδέες και προτάσεις στην διεύθυνση :
musicdayxanthi@gmail.com
Διοργάνωση :
Βάτραχοι Πολ.Συλ.Ξάνθης 
Σε συνεργασία με :
Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Συντονισμός / Υποστήριξη :
Rockmadness
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα