Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπήκε μέρα μεσημέρι σε σπίτι στην Ξάνθη για να κλέψει – Τον έπιασαν στα πράσα

Κοινοποίηση


-Διάρρηξη στο σπίτι του Γραμματέα της ΝΟΔΕ Ξάνθης Μιχάλη Πατεράκη
Το σπίτι του Γραμματέα της ΝΟΔΕ Ξάνθης, Μιχάλη Πατεράκη, έβαλε στο μάτι επίδοξος διαρρήκτης ο οποίος προσπάθησε το μεσημέρι της Πέμπτης να κλέψει διάφορα αντικείμενα αξίας χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 
Ο δράστης, ένας  51χρονος, διέρρηξε την οικία του κου Πατεράκη, στην πόλη της Ξάνθης και αφαίρεσε από το εσωτερικό της 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 2 ηλεκτρονικές συσκευές, 1 τσάντα, 1 μπουφάν και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα και έγγραφα. 
Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και μετά από σχετική καταγγελία, οι ειδοποιηθέντες αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη.
Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.  
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.   
“Πριν απο λίγο, με τη συνδρομή των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ συλλαβαμε επ’ αυτοφώρω εντος της οικίας μου, διαρρήκτη, ο οποίος δεν δίστασε να σπάσει την πόρτα και να εισέλθει στις 15.30, ενώ ευτυχώς ημουν απών. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Αστυνομικης Διεύθυνσης Ξάνθης και κουράγιο σε μας για οσα ζούμε” αναφέρει ο κος Πατεράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το συμβάν. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα