Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταδίωξη διακινητή με 11 μετανάστες στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας

Κοινοποίηση


Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη την Τετάρτη (26-4-2017) το πρωί, στο Ποντολίβαδο Καβάλας, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.
Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 46χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Ακολούθως, το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και στο Ποντολίβαδο Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί, με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν το δράστη.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα