Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκινά η δίκη για το βιασμό φοιτήτριας στη Ξάνθη που είχε προκαλέσει σάλο

Κοινοποίηση


Στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καβάλας θα εκδικαστεί η υπόθεση του βιασμού μιας φοιτήτριας από δυο άντρες δυο χρόνια μετά την καταγγελία της, στις 1/3/2015.
Όπως αναφέρει το efsyn.gr, οι δυο κατηγορούμενοι 35 και 29 ετών, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση 20.000 ευρώ ο καθένας και περιοριστικούς όρους, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αφού νωρίτερα υπήρξε διχογνωμία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστούν ή όχι.
Η 21χρονη φοιτήτρια, που κατήγγειλε το βιασμό της στην αστυνομία, υποστηρίζει ότι οι δυο άντρες τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Φεβρουαρίου του 2015, εκμεταλλεύτηκαν τη μέθη της και την οδήγησαν στο σπίτι του 35χρονου, όπου την προέτρεψαν σε χρήση κάνναβης, πριν την εξαναγκάσουν σε συνουσία μαζί τους.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα τις αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.
Σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, 18 ναρκωτικά χάπια και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας. Μάλιστα η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών περιλαμβάνει και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα