Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γεύμα Μητροπολίτη Ξάνθης με στελέχη των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με τα στελέχη των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου , συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, την Τετάρτη το μεσημέρι 19η Απριλίου 2017, παραθέτοντας γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Εκεί είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει πασχαλινές ευχές με τους συνεργάτες του και να συντονίσει το πρόγραμμα λειτουργίας των Κατασκηνώσεων για την θερινή περίοδο.
Για 22η χρονιά θα λειτουργήσουν οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς  Μητροπόλεως , στην ορεινή Ξάνθη και στην τοποθεσία Δρυμιά , μέσα στον καταπράσινο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Γεωργίου.

Από τις 3 Ιουλίου θα ανοίξουν οι πόρτες της Κατασκήνωσης “Υψηλόχαρη Του Νέστου” για να υποδεχτούν τα Κορίτσια του Δημοτικού , ενώ στις 10 Ιουλίου θα φιλοξενηθούν τα Κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου. Στις 17 Ιουλίου , την σκυτάλη θα πάρουν τα Αγόρια του Δημοτικού, ενώ στις 24 Ιουλίου θα ακολουθήσουν τα Αγόρια του Γυμνασίου και Λυκείου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων , ευχαρίστησε τα Στελέχη του για την εθελοντική τους συμμετοχή όλα αυτά τα χρόνια , καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε η διαμονή των παιδιών να είναι επικοδομιτική και ευχάριστη.
Στόχος όλων είναι τα παιδιά στο τέλος κάθε περιόδου να αναχωρούν από την Κατασκήνωση τόσο με πνευματικά εφόδια , όσο και με ευχάριστες εμπειρίες.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα