Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υπόμνημα προτάσεων απο τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης

Κοινοποίηση

Την Τρίτη 11 Απριλίου του 2017 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ενωσής Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δράμας Καβάλας Ξάνθης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τσαούση Νικόλαο, τον Γεν. Γραμματέα Δαδούδη Κων/νο, τον Ταμία Σαββίδη Γρηγόρη, τον Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα Σαρόγλου Παύλο και τον Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Λουλούδη Ιωάννη επισκέφτηκε τον νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο Ρήγα Ναθαναήλ.
Του παραδόθηκε ένα υπόμνημα θέσεων, προτάσεων και προβλημάτων. Πάνω στο υπόμνημα αυτό αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος , ανταλλάχθηκαν απόψεις, αναλύθηκε σε βάθος η επιχειρησιακή και υπηρεσιακή κατάσταση των Υπηρεσιών και του προσωπικού.
Επισημάνθηκε στον κ. Περιφερειάρχη η αναγκαιότητα να γίνεται χρηστή και νόμιμη διαχείριση από τους διοικητές των επιφυλακών, και συζητήθηκαν επιμέρους προβλήματα, που αφορούν την νέα κατάσταση των αεροδρομίων, της έλλειψης προσωπικού, της έλλειψης μηχανολογικού εξοπλισμού.
Από την πλευρά του ο κ. Περιφερειάρχης υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στους Πυροσβέστες και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο μέτρο των δυνατοτήτων του για επίλυση των προβλημάτων που του τέθηκαν. Παράλληλα τονίστηκε ότι η επικοινωνία αυτή θα συνεχιστεί καθόλη την διάρκεια της παρουσίας του στην Διοίκηση της Περιφέρειας.
Παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ. συνεχάρησαν τον νέο Περιφερειάρχη για την προαγωγή του και του ειχήθηκαν κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
dramini.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα