Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη – «Σώστε το άρρωστο «παιδί» μου»»

Κοινοποίηση


Δραματική έκκληση βοήθειας για να δοθεί μια ευκαιρία ζωής στον δίχρονο καρκινοπαθή Βαγγέλη Ελευθεριάδη απευθύνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.
Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης», στην ύστατη στιγμή για τον γενναίο βαφτισιμιό του, αποφάσισε να κινήσει γη και ουρανό για να « μαζευτούν 500.000 δολάρια, προκειμένου να μεταφερθεί ο μικρός στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής.
Υστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και, επεμβάσεις, ο μικρός ήρωας κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής, με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέληση για ζωή του γενναίου Ελληνόπουλου. Ομως, ο τροχός της αγωνίας τώρα ξεκινάει να γυρίζει και για τον πιτσιρικά. Μαζί και ο αγώνας δρόμου για τη σωτηρία του που δίνουν οι γονείς του μαζί με τον πνευματικό του πατέρα Πέτρο Πολυχρονίδη, όπως αναφέρει η espresso!
«Τρία χρόνια παλεύει με τον καρκίνο ο Βαγγέλης και βγαίνει νικητής. Είναι όμως πέντε χρόνων και από την ηλικία των δύο βρέθηκε καθηλωμένος στο κρεβάτι του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Ελπίς» και του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Το νευροβλάστωμα είναι μια επιθετική μορφή καρκίνου, με μεγάλη παιδική θνησιμότητα. Δεν λογαριάζει παιδικές ψυχές και επιστρέφει πόλι και πάλι» λέει ο παρουσιαστής και προσθέτει: «Πρόσφατα, η τελευταία ενημέρωση των γιατρών δεν άφησε καμία ελπίδα για το παιδί μου – γιατί παιδί μου τον νιώθω τον Βαγγέλη. Μας έδωσαν 85% πιθανότητα σήμερα να ξαναχτυπήσει ο καρκίνος με νέα μετάσταση».
Μιλώντας για,τον Βαγγέλη, ο Πέτρος χαμηλώνει το βλέμμα και σφίγγει τα χέρια του σαν να παίρνει δύναμη: «Αποφάσισα να ξεκινήσω μια μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία αγάπης ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, μέσα από συναυλίες, αθλητικές συναντήσεις και όχι μόνο. Παρακαλώ όλους να βοηθήσουν. Μόνο μια ελπίδα έχουμε,αλλά κοστίζει 500.000 δολάρια.
Ενα πειραματικό εμβόλιο που μας δίνει πιθανότητα 85% να γίνει ο Βαγγέλης καλά, υγιής. Να επιστρέψει στη ζωή του, στο παιχνίδι, στα γέλια, στο σχολείο που δεν πήγε, στη γειτονιά που τον περιμένει, στην αγκαλιά των γονιών του, χωρίς καλώδια, σωληνάκια και ορούς»
“Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη “fight for Evaggelos life” είναι ο τίτλος της σελίδας του μικρού ήρωα στο facebook Εκεί περιγράφεται το ιστορικό της αρρώστιας του, που άρχισε με έναν πόνο στο πόδι.”
stroumfaki.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα