Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η ομάδα της ena στην 3η έκθεση Synergia 2017

Κοινοποίηση

H εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης συμμετείχε στην 3η Θρακο- Μακεδονική Έκθεση Synergia 2017 Ενδοπεριφερειακής Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του διατροφικού τομέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης,  η οποία διοργανώθηκε από τις 26 & 27 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Απόστολος Μαρδύρης, στη Νέα Καρβάλη του Ν. Καβάλας.
Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 70 εκθέτες με προϊόντα του διατροφικού τομέα αλλά και υπηρεσίες, από αρκετές περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Η ομάδα της ena έγινε το σημείο ενδιαφέροντος στην έκθεση αφενός μεν λόγω της ιδιαίτερης παρουσίασης του περιπτέρου και αφετέρου δε λόγω του πλήθους των συνεργατών της.
Περισσότεροι από δέκα εξειδικευμένοι σύμβουλοι επιχειρηματικής ανάπτυξης ήταν διαθέσιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, για να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της ena στην περιφέρεια, να λύσουν τυχόν απορίες, αλλά και να τους καθοδηγήσουν όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο.
Το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες:
#enaagro: Συμβουλευτική υποστήριξη και εκπόνηση μελετών χρηματοδότησης επιχειρήσεων του αγροτικού τομέα.
#enaagroΟΣΔΕ: Εξυπηρέτηση της υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης των αγροτών.
#enaagroKTEO: Κινητή Μονάδα επιθεώρησης εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων ΚΤΕΟ ψεκαστικών
#enatraining: Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για επιχειρηματίες, υποψήφιους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων.
#enafunding: Εκπόνηση μελετών και κατάρτιση προτάσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων.
#enaconsulting: Συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης για επιχειρήσεις και οργανισμούς.
#enalocal: Χώρος και δράσεις προβολής, δοκιμής και ανάπτυξης αγροδιατροφικών και άλλων τοπικών προϊόντων.
#enalab: Χώρος και δράσεις στην υπηρεσία της προώθησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και της υποστήριξης του τοπικού, του νεανικού και του κοινωνικού επιχειρείν
#enapublic: Εκπόνηση μελετών χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων του δημόσιου τομέα.

Στην έκθεση είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μας και τα προϊόντα των πελατών μας, μερικά από τα οποία προσφέρθηκαν και ως κεράσματα: τον θρακιώτικο καβουρμά της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος & Σια Ο.Ε., το κασέρι Ξάνθης της εταιρείας Δ. Χατζηιωαννίδης, τις καριόκες Ξάνθης με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και τα μπισκότα βουτύρου που παρασκεύασε η εταιρεία Παπαπαρασκευάς ειδικά για την έκθεση και φυσικά τα υπέροχα κρασιά των οινοποιείων Καρακώστα στα Άβδηρα και Μελμάρ στην Σαμοθράκη.
Ευχαριστούμε τους επισκέπτες, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με την υποστήριξή τους με τα προϊόντα τους που προσφέρθηκαν ως κεράσματα, και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μελλοντικό έργο τους σε όλους τους εκθέτες και διοργανωτές.  
Επιμέλεια παρουσίας στην έκθεση: Νανά Ζυγούρα, Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Marketing

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα