Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γύρισε μεθυσμένος και βίασε την μητέρα του – 13 χρόνια κάθειρξη στον 29χρονο

Κοινοποίηση


– Την καταγγελία είχε κάνει στην Αστυνομία η ίδια η μητέρα του δράστη
– Ο βιασμός έγινε μέσα στο σπίτι που ζούσε μάνα και γιος στη Θεσσαλονίκη
– Ο δράστης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα έγιναν λέγοντας ότι είχε πιει
– Τελικά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αιμομιξία
Σε συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών καταδικάστηκε ο 29χρονος Αλβανός που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι βίασε την μητέρα του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αιμομιξία, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μετά το πέρας της δίκης επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έγινε το περιστατικό. 
Η 58χρονη μητέρα είχε καταγγείλει τον βιασμό στην Αστυνομία αλλά εξεταζόμενη ως μάρτυρας από το δικαστήριο, ζήτησε να ανακληθεί η δίωξη εις βάρος του γιου της, τονίζοντας ότι τον έχει συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.
Απολογούμενος, ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, την οποία απέδωσε στη ροπή του προς το αλκοόλ εξαιτίας ψυχικής διαταραχής, από την οποία -όπως είπε- πάσχει. Εξάλλου, έκανε λόγο για “μίσος” που νιώθει προς τις γυναίκες, το οποίο επέδωσε σε ερωτική απογοήτευση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια.
Ο βιασμός έγινε μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν μάνα και γιος στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ που έκανε ο κατηγορούμενος. Ο ίδιος, κατά τη δικογραφία, άσκησε βία εναντίον της μητέρας του προκειμένου να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση που εκείνη προέβαλε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα