Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σεμινάριο προπόνησης γονέων από τη Σχολή Καράτε Shinkyokushinkai Xanthi

Κοινοποίηση

Στα πλαισια της ενημερωσης των γονιων σχετικα με το προγραμμα προπονησης που ακολουθουν τα παιδια, η σχολη μας θα διοργανωσει ενα σεμιναριο-προπονηση γονιων μαζι με τα παιδια τους, προκειμενου να γνωρισουν το προγραμμα που ακολουθουν. 
Θα γινει επιδειξη ενος συνολου ασκησεων, το οποιο μπορουν να ακολουθουν κατα τη διαρκεια των καλοκαιρινων τους διακοπων, οπου και αν βρισκονται. Ειναι μια εμπειρια που μπορει να φερει κοντα την οικογενεια αλλα να γινει και ενα ευχαριστο διαλειμμα απο τη ρουτινα της καθημερινοτητας. Η διαρκεια του σεμιναριου δε θα ξεπερασει τα 30 λεπτα και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουλίου στο πάρκο Μ. Αλεξάνδρου. 
Το μάθημα-σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν μαζί με τα παιδιά τους και θα είναι δωρεάν. Ακόμα και αυτοί που δε θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν απλά να παρακολουθήσουν. Ο δάσκαλος, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μετά το τέλος της προπόνησης θα είναι στη διάθεση όλων προκειμένου να λύσει τυχόν απορίες αλλά και για να συζητήσουν πάνω στο θέμα παιδι και πολεμικές τέχνες και τα οφέλη που μπορεί να έχει το παιδί από το καράτε. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα