Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τούρκοι επιχείρησαν να ανοίξουν τουρκική σημαία στο Λευκό Πύργο

Κοινοποίηση


Δείτε τη φωτογραφία – Το προσωπικό ασφαλείας τους έκανε συστάσεις
Μία παρέα Τούρκων το πρωί της Κυριακής, προσπάθησε,να ανοίξει την σημαία της Τουρκίας στην κορυφή του Λευκού Πύργου.
Την προσπάθεια αυτή εμπόδισαν, σύμφωνα με το seleo.gr, η δημοσιογράφος Ράνια Αγγελακούδη μαζί με μια φίλη της. Οι δύο γυναίκες κάλεσαν την ασφάλεια του μνημείου και εμπόδισαν τους Τούρκους να ανέβουν στο τελευταίο επίπεδο του Λευκού Πύργου και να απλώσουν την Τούρκικη σημαία, ώστε να φωτογραφηθούν.
H Ράνια Αγγελακούδη λέει συγκεκριμένα: «Αφού τελείωσε η βόλτα και οι φωτογραφίες στο “μπαλκόνι” του Λευκού Πύργου πήραμε την κάθοδο… Κατεβαίνοντας τις σκάλες, στον 4ο όροφο είδαμε μια ομάδα 6-7 ατόμων να ανεβαίνουν προς τον 5ο όροφο ενώ ένας από αυτούς έβγαλε από την τσέπη του την Τουρκική σημαία. Η φίλη μου κατάλαβε αμέσως τι θα συμβεί και απευθυνόμενη σε εμένα μου λέει: “Να δεις που θα πάνε επάνω να ανοίξουν τη σημαία και να βγουν φωτογραφίες”».
Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα των Τούρκων, είχε από την αρχή μια συμπεριφορά γεμάτη θράσος και όλα έδειχναν πως η επίσκεψη τους στον Λευκό Πύργο ήταν στοχευμένη.
«Αφού λοιπόν φτάσαμε στο τελευταίο επίπεδο περιμέναμε να δούμε πως θα κινηθούν» αναφέρει  και συνεχίζει λέγοντας πως «στο μεταξύ ενημερώσαμε το προσωπικό ασφαλείας του Πύργου και έφτασε αμέσως. Εκείνη την ώρα ένας εξ αυτών είχε ανοίξει τη σημαία και οι άλλοι τον κύκλωσαν για προστασία…Τους πλησίασα με προσοχή να μη με αντιληφθούν κι έβγαλα τη φωτογραφία, ενώ το προσωπικό ασφαλείας τους έκανε συστάσεις να μαζέψουν τη σημαία. Χωρίς να δημιουργήσουν ένταση, μάζεψαν την σημαία και αποχώρησαν».
Δείτε τη φωτογραφία

newsbeast.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα