Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παλεύει για τη ζωή του 21χρονος που μαχαιρώθηκε στην Ξάνθη – Προφυλακίστηκε ο δράστης

Κοινοποίηση


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης ο 21 χρόνος νεαρός ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συνομήλικό του στην οδό Ομήρου. 
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος έπεσε θύμα του επίσης 21 ετών δράστη, όταν προσπάθησε να τον χωρίσει από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχε με έναν 47χρονο. Τότε, ο δράστης μαχαίρωσε τον νεαρό στη θωρακική χώρα, ενώ επιχείρησε να τραυματίσει και τον 47χρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Στην περιοχή έφτασαν άμεσα οι αστυνομικοί, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο μαχαίρι.
Ο 21χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης και πήρε αρχικά προθεσμία να απολογηθεί. Την Τρίτη ωστόσο κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ το συμβάν έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης μιας και φαίνεται πως τα κίνητρα πίσω από τον καυγά σχετίζονται με τη στάθμευση οχημάτων των εμπλεκόμενων. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα