Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έψαχναν τον Κύπριο πατέρα τους για δεκαετίες αλλά δεν τον πρόλαβαν για 7 μήνες!

Κοινοποίηση

Η αδυσώπητη πλευρά του χρόνου στάθηκε μοιραία στο να μην συναντήσουν ποτέ οι δύο αδελφές τον βιολογικό τους πατέρα, στην Κύπρο, καθώς μετά από 50 χρόνια θα είχαν την ευκαιρία να επανενωθούν μαζί του…
Οι αδελφές Ναταλία και Σιαρλότ Ιννές, τελικά δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τον διακαή πόθο τους να έχουν επιτέλους μετά από 50 χρόνια σιωπής, μια συνάντηση με τον βιολογικό τους πατέρα και να μιλήσουν μαζί του. 
Ο κ. Αντρέας, αυτό ήταν το μοναδικό στοιχείο που είχαν οι δύο Λονδρέζες αδελφές με κυπριακό αίμα, στην αναζήτηση του βιολογικού τους πατέρα, για τις οποίες έγραψε το Σάββατο η εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», απεβίωσε μόλις πριν από επτά μήνες, τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από σύντομη ασθένεια στη Λάρνακα.
Ο κ. Αντρέας ετάφη στις 13 Φεβρουαρίου 2017, στο νέο κοιμητήριο Λάρνακας στην Τερσεφάνου και οι Ναταλία και Σιαρλότ, το μόνο που μπορούν πλέον να κάνουν είναι να επισκεφθούν την Κύπρο προκειμένου να εναποθέσουν λίγα λουλούδια στον τάφο του. 
Ο «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», σύμφωνα και με το άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου Πέτρου Θεοχαρίδη, προέβη σε ενημέρωση προς τις δύο αδελφές για τα δυσάρεστα στην αναζήτηση του πατέρα τους, ωστόσο πλέον για τις δύο γυναίκες ανοίγεται ένας νέος μικρόκοσμος στενών συγγενών σε Κύπρο και Βρετανία.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΑΔΟΞΑ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ
Όπως έγραψε το Σάββατο ο «Φ», οι δύο αδελφές, ηλικίας λίγο πάνω από τα 50 τώρα, είναι κόρες του Κύπριου Αντρέα και της Βρετανίδας Παυλίν. Όταν ήταν σε βρεφική και παιδική ηλικία οι δυο τους, ο πατέρας τους επέστρεψε στην Κύπρο για τη στρατιωτική του θητεία στον νεοσύστατο τότε Κυπριακό Στρατό, ενώ λίγο μετά οι δύο αδελφές μεταφέρθηκαν υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας, αφού η μητέρα τους ανέπτυξε ψυχική ασθένεια.
Στην περίοδο της ασθένειας ο Αντρέας επέστρεψε στη Βρετανία, όπου η μητέρα τους, κάτω και από την επιρροή της ασθένειας, τον έδιωξε.
Αργότερα η μητέρα θεραπεύτηκε, οι δύο αδελφές επέστρεψαν υπό τη φροντίδα της, ενώ η ίδια απέκτησε και σύντροφο, που ήταν μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της.
Οι μικρές τότε Νάταλι και Σιαρλότ, θεωρούσαν αυτόν ως πατέρα τους, από τον οποίο απέκτησαν δύο ετεροθαλείς αδελφές. Αλλά πάντα, υπήρχε η απορία και η υποψία, αφού μέσω ξανθών προσώπων ήταν τα δύο μελαχρινά κορίτσια, με τα σκούρα μάτια και μαλλιά. 
«Από την ώρα που το έμαθα κλαίω συνεχώς»
Ήδη, με την έγκρισή τους, έχουμε μεταφέρει στις δύο αδελφές τα στοιχεία επικοινωνίας πολύ στενών ανθρώπων του μ. Αντρέα, που γνωρίζουν περισσότερα και θα μεταφέρουν πολύ περισσότερες πληροφορίες, ενδεχομένως να οριστούν και οι πρώτες συναντήσεις.
«Ωχ Θεέ μου, δεν τον γνώρισα, αλλά από την ώρα που το έμαθα κλαίω συνεχώς. Πονά πολύ το γεγονός ότι πρόκειται για πρόσφατη απώλεια, για τόσο μικρό χρονικό διάστημα χάσαμε την ευκαιρία μιας υπέροχης επανένωσης», ήταν η πρώτη αντίδραση της Νάταλι. 
newsit.com.cy
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα