Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουκέτο στο σήμα κατατεθέν της ορεινής Ξάνθης λόγω οικονομικής κρίσης!

Κοινοποίηση

Ρολά κατέβασε μια από τις πιο ιστορικές ταβέρνες της Ξάνθης που αποτελούσε σήμα κατατεθέν της ορεινής περιοχής λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει την χώρα. 
Πρόκειται για την ταβέρνα “Ο Καππαδόκας”, στο Λειβαδίτη με την επιχείρηση να αναφέρει τα παρακάτω σχετικά με την απόφασή της να κατεβάσει ρολά:
“Με μεγάλη μας λύπη, σας πληροφορούμε ότι το μαγαζί μας “Ο Καππαδόκας” μετά από 22 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία της Ξάνθης και όχι μόνο, ανακοινώνει την λήξη λειτουργίας των υπηρεσιών του προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

Από τις 15 Αυγούστου του 1995 (ημερομηνία έναρξης) έχουν περάσει και εξυπηρετηθεί με μεγάλη πιστεύουμε επιτυχία χιλιάδες κόσμος. Μέλη Ορειβατικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, 4×4, δίκυκλων συλλόγων, κυνηγετικών (Ξάνθης και Σταυρούπολης) μεμονωμένες παρέες, οικογένειες, φίλοι πιστεύουμε ότι φεύγοντας από το μαγαζί μας αισθανόταν και χορτάτοι και ικανοποιημένοι από την εξυπηρετησή μας. Το καλό φαγητό σε συνδυασμό με αυτό που προσέφερε η φύση (όλες τις εποχές του έτους) έδινε μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ικανοποίησης ακόμη και σε άτομα με τα πιο απαιτητητικά γούστα. 


Πρόθεσή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει να είναι η προστασία και η προβολή της περιοχής σε όλους τους συμπατριώτες μας, δυστυχώς όμως η άσχημη οικονομική κατάσταση και τα όλο και πιο πολύ δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη που καλούμαστε να πληρώνουμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μας οδήγησαν σε αυτήν την δυσάρεστη απόφαση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που πέρασε από το μαγαζί μας, αλλά και όσους δεν πρόλαβαν για διάφορους λόγους να “γευτούν” την κουζίνα μας. 

Μπορεί το μαγαζί να κλείνει, δεν κλείνει όμως στο μυαλό μας και στην σκέψη μας. Θα είναι πάντα ανοιχτό και θα το έχουμε (ελπίζουμε και εσείς) σε στιγμές αναπόλησης ωραίων στιγμών της ζωής μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε “φύλακες” της περιοχής και αν θέλετε να ενημερώνεστε μπορείτε να το κάνετε μέσω της ομάδας μας στο facebook https://web.facebook.com/groups/leivaditis/ και της ιστοσελίδας www.leivaditis.gr . Σας ευχαριστούμε γι αυτά τα υπέροχα 22 χρόνια και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή σας”. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα