Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

25 Μονάδες Αίματος για την Κοϊμτζίδου από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης

Κοινοποίηση

Στην κάλυψη με 25 Μονάδες Αίματος για το περιστατικό της νεαρής κοπέλας που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην περιοχή της Λεύκης προχώρησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει πως οι μονάδες πρέπει να αντικατασταθούν και προς αυτή την κατεύθυνση ζητείται από τους πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν το Νοσοκομείο Ξάνθης για αιμοδοσία. 
Αναλυτική ανακοίνωση: 
Ενημερώνουμε,τα αγαπητά μας μέλη,ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» έκανε κάλυψη σήμερα με 25 Μονάδες Αίματος από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης,προς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,για το περιστατικό της Κοϊμτζίδου Βασιλικής,της νεαρής κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο στην ε.ο. Διομήδειας – Λεύκης, στην Ξάνθη.

Εάν χρειαστεί φυσικά το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας θα σταθεί αρωγός και σε περαιτέρω βοήθεια που θα μας ζητηθεί από την οικογένεια ή από το το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να πάνε να αιμοδοτήσουν για το Σύλλογο την εβδομάδα που μας έρχεται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης(καθημερινά και ώρες 08.30 έως 14.00),ώστε να αντικαταστήσουμε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης,τις Μονάδες Αίματος που χρησιμοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό και ενδεχομένως να χρειαστούν και άλλες μέσα στην εβδομάδα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα