Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν παραπέμπεται ο Παπαδόπουλος για το Ξάνθη-ΑΕΚ

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο παρατηρητής διαιτησίας, Γιώργος Μπίκας δεν έχει βάλει παραπεμπτικό βαθμό στον διαιτητή Παπαδόπουλο για το παιχνίδι Ξάνθη-ΑΕΚ. Πολύ καλός ο βοηθός Σίπκας, αλλά «χρεώθηκε» το οφ σάιντ…

Αρκετός λόγος έγινε για τη διαιτησία του αγώνα στα “Πηγάδια”, όπου Ξάνθη κι ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν με εννιά παίκτες και την Ένωση να σκοράρει με ένα εξαιρετικά οριακό οφ σάιντ-γκολ στο φινάλε. 
Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες… γκρίνιαξαν για τα σφυρίγματα του Παπαδόπουλου, πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι δεν είναι παραπεμπτική η βαθμολογία του από τον έμπειρο παρατηρητή Γιώργο Μπίκα. Το μοναδικό «θέμα» που έχει ο Μακεδόνας ρέφερι αφορά στο πειθαρχικό κομμάτι, καθώς θα μπορούσε να δείξει κάποιες κάρτες ακόμα, αλλά και να αποφύγει 1-2 (με τις δύο κόκκινες βέβαια να είναι σωστές), πλην όμως βγήκε… αλώβητος, από ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως πολύ μεγάλης δυσκολίας.
Από εκεί και πέρα υπάρχει και η πολύ δύσκολα φάση του οφ σάιντ γκολ της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του βοηθού Γιάννη Σίπκα έχει χαρακτηριστεί πολύ καλή και είναι ανάλογη η βαθμολογία που έχει πάρει για τη συνολική του εικόνα.  Όσο για την επίμαχη φάση κρίνεται και από τον παρατηρητή ως εξαιρετικά δύσκολη, “τηλεοπτική”, πλην όμως ήταν εκτεθειμένος ο Βράνιες και γι’ αυτό «χρεώθηκε» το λάθος που δίνει παραπεμπτικό βαθμό.
Υπάρχει δηλαδή διαφορετική βαθμολογία για τη γενική παρουσία ενός διαιτητή κι έπειτα γίνονται οι σχετικές “επισημάνσεις” όπου αναλόγως βαθμολογούνται τα όποια λάθη. Ως εκ τούτου και με βάση όσα αναφέρθηκαν στην έκθεση, που ούτως ή άλλως δεν είναι δεσμευτική για την ΚΕΔ, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην τιμωρηθεί ο διεθνής βοηθός, ο οποίος σημειωτέον ήταν εκείνος που υπέδειξε τη δεύτερη κόκκινη της Ξάνθης.
sdna.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα