Υπό βροχή ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου - Χιόνια στην ορεινή Ξάνθη - ΒΙΝΤΕΟ


Υπό βροχή και χωρίς τη συμμετοχή των μαθητών πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη, ενώ την ίδια στιγμή στην ορεινή περιοχή έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα χιόνια! 

Χωρίς μαθητές λόγω βροχής
Λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης αποφασίστηκε από τους συναρμόδιους φορείς η μη συμμετοχή μαθητών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη. Ήδη από νωρίς το πρωί έκανε την εμφάνισή της η βροχή, η οποία συνεχίστηκε για αρκετές ώρες με αποτέλεσμα τελικώς να αποφασιστεί η παρέλαση μόνο του Στρατού και των πολιτιστικών φορέων που συμμετέχουν κάθε φορά στην παρέλαση. 

Δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που αψηφώντας τη βροχή βρέθηκαν στην 28η Οκτωβρίου, για να παρακολουθήσουν υπό βροχή και κρατώντας ομπρέλες την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε. 


Χιόνια στην ορεινή Ξάνθη
Την ίδια στιγμή ωστόσο και με το κύμα κακοκαιρίας να έχει πλήξει όλη την Ξάνθη, στην ορεινή περιοχή έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα... χιόνια! 

Πιο συγκεκριμένα στο Δασικό Χωριό το θερμόμετρο έδειξε μηδέν και η χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ένα χειμωνιάτικο τοπίο στην ορεινή Ξάνθη.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال