Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Καμπάνα 7 μηνών για τα επεισόδια στην κηδεία στρατιώτη στη Γλαύκη – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση


Με 7 μήνες φυλάκιση καταδίκασε το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους Αχμέτ Μετέ, Ψευδομουφτή και Αζήζογλου, Ιμάμη Γλαύκης, για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί κατά την κηδεία του άτυχου στρατιώτη, που είχε χάσει τη ζωή του από πνιγμό στα ΚΑΥ Κεραμωτής
Την καταδίκη σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τα αδικήματα τα οποία κατηγορούνταν αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ και τον Ιμάμη Γλαύκης Ερκάν Αζήζογλου. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ‘Φωνή της Ξάνθης’, τη δίκη παρακολούθησαν τόσο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ όσο ο Δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καπζά καθώς και άλλοι παράγοντες από τη μειονότητα, που συχνά πυκνά επιδιώκουν να φωτογραφίζονται πρώτη σειρά σε κάθε προκλητικότητα εντός της Θράκης.

Διαφήμιση: Εκπτώσεις στα PinkWoman / Δες όλες τις προσφορές ΕΔΩ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις που έγιναν προ δίκης είχαν ως στόχο να πλημμυρίσει η αίθουσα από κόσμο (300 +) που θα εμφανίζεται ως υποστηρικτής των κατηγορουμένων, κάτι που επετεύχθη χωρίς όμως να επηρεάσει την Ελληνική Δικαιοσύνη. Η πρόταση της εισαγγελικής έδρας έκανε λόγο για ενοχή των κατηγορουμένων. Μετά την καταδίκη τους οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα