Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διαβατήριο μέσω Ξάνθης για Ισημερινή Γουινέα!

Κοινοποίηση

Οι καλές εμφανίσεις του Κίκε με τον ΑΟΞ του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής ομάδας της χώρας του

Ότι η Ξάνθη αποτελεί σημαντικό σταθμό για την καριέρα πολλών παικτών είναι γνωστό τοις πάσι από παλιά! Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, λοιπόν, ο Κίκε Μπούλα αυτή τη φορά, ευεργείται από την παρουσία του στον ΑΟΞ. 
Η σταθερή παρουσία του 24χρονου μεσοεπιθετικού (γεννημένος στις 17/7/1993) στα επίσημα παιχνίδια της θρακιώτικης ομάδας την τρέχουσα σεζόν, του έδωσαν διαβατήριο για το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, της Ισημερινής Γουινέας. 
Σήμερα (1/11) έφτασε στα γραφεία του ΑΟΞ κλήση για τον Κίκε από την Εθνική ομάδα ης χώρας του, για τις υποχρεώσεις της το ερχόμενο διάστημα. Ο Κίκε, σημειώνουμε, έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ξάνθη, εκ των οποίων στα έξι ως βασικός και στο ένα ως αναπληρωματικός. Επίσης, έχει αγωνιστεί και σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, εκ των οποίων σε αυτό με τον Εργοτέλη, στο οποίο πέρασε ως αλλαγή, σκόραρε κιόλας, το μοναδικό του γκολ με τη φανέλα της Ξάνθης, αφού στο πρωτάθλημα δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο στα δίχτυα.
Κατά τα λοιπά, η Ξάνθη στη σημερινή (1/11) της προπόνηση, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και συναρμογής, έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής και στα παιχνίδια πίεσης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού και ο Καμαρά ανέβασε ρυθμούς, με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του, να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το Σαββατιάτικο (4/11) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας.
novasports.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα