Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην ΕΛΒΙΖ στην Ξάνθη – Στο Νοσοκομείο εργαζόμενος

Κοινοποίηση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης κατέληξε εργαζόμενος της ΕΛΒΙΖ μετά από εργατικό ατύχημα. Ο άτυχος εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ξάνθης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το συμβάν: 
“Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των ατυχημάτων των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα σήμερα εργαζόμενος στην ΕΛΒΙΖ κατά τη διαδικασία συντήρησης τραυματίστηκε σοβαρά.
Την ώρα που αυξάνονται μέρα την μέρα τα εργατικά ατυχήματα- «εγκλήματα», ως αποτέλεσμα της αύξησης της εκμετάλλευσης στους χώρους δουλειάς, των εξαντλητικών ωραρίων, των άθλιων συνθηκών, με ελλιπής μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, την ίδια ώρα ΣΕΒ και κυβέρνηση με τη συμπόρευση και της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ προχωράνε στο κλείσιμο περιφερειακών παραρτημάτων του Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ).
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΕΛΒΙΖ, το σύνολο της εργατικής τάξης του νομού σε οργάνωση και αγώνα για να παρθούν μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων. Η «ανάπτυξη»  τους τσακίζει τη ζωή μας.
 Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
• την άμεση διαλεύκανση των αιτιών του ατυχήματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες”. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα