Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Έβρος: Σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών και άρχισε να τρέχει – Το λευκό βανάκι και οι συλλήψεις

Κοινοποίηση

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν για ακόμα μία φορά τις πληροφορίες που είχαν. Το λευκό βανάκι εντοπίστηκε στο ύψος του οικισμού Λυκόφης Έβρου.

Συνελήφθη το Σάββατο (4-11-2017) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (ύψος οικισμού Λυκόφης Έβρου), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος Βούλγαρος που προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, 10 μετανάστες από το Αφγανιστάν.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 23χρονο οδηγό του λευκού βαν που βλέπετε παρακάτω, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Αυτός συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, πλην όμως μόλις ακινητοποίησε το όχημα επιχείρησε να διαφύγει πεζός, σε παρακείμενους αγρούς, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα μετανάστες. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα