Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Νέα στοιχεία για την τραγωδία – Πέντε απόπειρες αυτοκτονίας είχε κάνει ο παιδοκτόνος

Κοινοποίηση


Ο 49χρονος παιδοκτόνος που ήταν τρόφιμος ψυχιατρείου είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια για τα Χριστούγεννα.
Ασύλληπτη η τραγωδία που συγκλονίζει την Ξάνθη και ολόκληρη τη χώρα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 49χρονος πατέρας, παρά τα ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στέρησε τη ζωή από τη μικρή του κόρη και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο παιδοκτόνος πήρε άδεια από την ψυχιατρική κλινική της Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και επέστρεψε στη Σμίνθη για να περάσει τις γιορτές με τα παιδιά του. Ωστόσο η άδεια αυτή κατέληξε σε τραγωδία. Ο 49χρονος σκότωσε τη 18χρονη Εμινέ και λίγο αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τη μικρή βρήκαν νεκρή το πρωί της Παρασκευής μεσα στο σπίτι με τραύματα στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα.
Βαρύ ιστορικό – Το δράμα της οικογένειας
Ερωτήματα προκύπτουν για το πώς κρίθηκε ασφαλές ο 49χρονος Αχμέτ να πάρει τριήμερη άδεια για τις γιορτές και να επιστρέψει στο χωριό και στη μικρή του κόρη.
Όπως ανέφερε την Παρασκευή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε βαρύ ιστορικό και μάλιστα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πέντε φορές.
Σε εξέλιξη είναι η νεκροψία νεκροτομή από τον ιατροδικαστή στη σορό της άτυχης κοπέλας, που αναμένεται να φωτίσει τις ακριβείς συνθήκες του άγριου φονικού.
Την σκότωσε και αυτοκτόνησε
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις από τις πέντε κόρες του 49χρονου έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες και μόνο η μικρή έμενα ακόμα στο πατρικό στη Σμίνθη. Η 18χρονη κοπέλα έμελλε να χάσει τη ζωή της με πρωτοφανή αγριότητα από τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο.
Αφού σκότωσε το κορίτσι στο σπίτι, πήγε σε διπλανή δασική έκταση και κρεμάστηκε. Δίπλα στο πτώμα του, ένα σημείωμα επιχειρούσε να εξηγήσει τα ανεξήγητα.
Στο σημείωμα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας έγραψε ότι σκότωσε την κόρη του επειδή η είχε σχέσεις με νεαρό και ανέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες οι γείτονες είχαν ακούσει τον καβγά αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν το μακελειό που ακολούθησε.
Την 18χρονη βρήκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος η θεία της κοπέλας. Ο 49χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σπίτι. Οι 4 κόρες του και αδελφές του θύματος βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα