Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δείτε πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2018

Κοινοποίηση

Λίγες μέρες μένουν για τις χειμερινές εκπτώσεις 2018. Πόσο θα διαρκέσουν, ποια είναι η πρώτη Κυριακή του 2018 που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.
Την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2018. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαθά και υπηρεσίες σε χαμηλότερη τιμή. Οι χειμερινές εκπτώσεις 2018 θα διαρκέσουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου.
Χειμερινές εκπτώσεις 2018 και ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.
Θετικά κινήθηκε, σε γενικές γραμμές, η αγορά τις ημέρες των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Υπήρξαν, ωστόσο, διαφοροποιήσεις μεταξύ τύπων καταστημάτων, περιοχών, και είδους προϊόντων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ, συνολικά η αύξηση σε σχέση με πέρσι ήταν κατά μέσο όρο της τάξης του 2,5%. Οι μεγάλες επιχειρήσεις έφτασαν ακόμα και το 5- 6%. Πολλές επιχειρήσεις ένδυσης δήλωσαν μειώσεις μέχρι και 12%, «ίσως λόγω των επικείμενων εκπτώσεων, που είναι πολύ κοντά στην εορταστική περίοδο», όπως αναφέρει η ΕΣΕΕ.
Πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών τις εορτές είναι, γι άλλη μία χρονιά, τα είδη ρουχισμού και υπόδησης. Το φαγητό και το ποτό έπονται. Τις επόμενες θέσεις καταλαμβάνουν τα βιβλία και τα παιχνίδια. Ακολουθούν τα καλλυντικά και οι ηλεκτρονικές συσκευές.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα