Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πιάστηκαν να παίζουν φρουτάκια σε καφενείο

Κοινοποίηση

Η υποδιεύθυνση ασφαλείας Λάρισας εντόπισε «καφενείο» γύρω από την περιοχή του Τυρνάβου που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια και ειδικότερα φρουτάκια. Αυτό αποτελεί άλλο ένα κρούσμα τις τελευταίες μέρες μετά το περιστατικό στην Ξάνθη.
Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν κατάλληλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που είχαν και  έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα. Τελικά διαπίστωσαν ότι ο υπεύθυνος είχε εγκαταστήσει ένα κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) με άλλους έντεκα (11) υπολογιστές συνδεδεμένους σε αυτόν. Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι υπολογιστές είχαν εγκατεστημένο λογισμικό αποκλειστικά με φρουτάκια.
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν ένας 38χρονος, ο οποίος ήταν ο «προσωρινά» υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 52χρονος, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ενώ ο πραγματικός ιδιοκτήτης του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα. 
Τα προαναφερόμενα δώδεκα (12) συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον από το χώρο του καφενείου και από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των (230) ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.
Μάθετε τα τελευταία νέα για τον παράνομο τζόγο στο froytakia777.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα