Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εγκλωβίστηκε σε σύρμα περιστέρι στο κέντρο της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης προκάλεσε ο εγκλωβισμός ενός περιστεριού σε σύρμα, στο κέντρο της πόλης. 
Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν το άτυχο πτηνό επί της οδού Ελπίδος, στο εμπορικό κέντρο. Αυτό ωστόσο που προκάλεσε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν τόσο η επιχείρηση απεγκλωβισμού όσο η συνήθεια οδηγών της πόλης να παρκάρουν στον εν λόγω πεζόδρομο τα δίκυκλά τους.
“Σημερα στην Ελπιδος υπήρξε επεμβαση της Π.Υ. (και μπραβο τους) για να απεγκλωβίσουν ενα περιστερι που ειχε πιαστει σε συρμα. Κ επειδη ο βαθμος δυσκολιας της επεμβασης ηταν ιδιαιτερα χαμηλος, φροντισαν οι αγαπητοί συμπολιτες μας οι οποιοι εχουν καθιερώσει το συγκεκριμενο χωρο ως παρκιγκ δικυκλων να το κανουν κομματακι πιο δυσκολο, να εχει λιγο ενδιαφερον ρε αδερφε… Κ αναρωτιέται κανεις τι γλεντια θα γινουν σε περιπτωση πιο σοβαρου περιστατικου πχ μιας φωτιας. Αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες, αρκει ο ξανθιωτης να πιει τον καφε του διχως να περπατησει πανω απο 20 μετρα! Με τις υγείες μας!” ανεφέρει χρήστης του Facebook σε ανάρτησή του στην ομάδα ‘Στραβά και Ανάποδα’.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα