Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα επίθεση στους Εβραίους από τον «ψευδομουφτή» Ξάνθης

Κοινοποίηση



«Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη»

Νέα επίθεση στους Εβραίους από τον «ψευδομουφτή» ΞάνθηςΟ «ψευδομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο οποίος είχε πρόσφατα καταδικαστεί σε 8μηνη φυλάκιση επειδή είχε πει ότι είχε δίκιο ο Αδόλφος Χίτλερ «που έκανε σαπούνι» τους Εβραίους, επιτέθηκε ξανά στους Εβραίους σε ομιλία που έκανε εντός τζαμιού
   
Ο «ψευδομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο οποίος είχε πρόσφατα καταδικαστεί σε 8μηνη φυλάκιση επειδή είχε πει ότι είχε δίκιο ο Αδόλφος Χίτλερ «που έκανε σαπούνι» τους Εβραίους, επιτέθηκε ξανά στους Εβραίους σε ομιλία που έκανε εντός τζαμιού.

«Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη… Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη, εγώ και εκείνον θα κατηγορούσα» δήλωσε ο Μετέ στην ομιλία του στο τέμενος Κενταύρου της Ξάνθης. Ο Μετέ, ο οποίος παρά την καταδίκη του από το δικαστήριο συνεχίζει τον αντισημιτισμό του, στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και στο δεύτερο κομμάτι είχα κατηγορήσει τους Εβραίους. Οι Χρυσαυγίτες προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή και δε γίνεται τίποτα! Στους δρόμους βρίζουν τις μητέρες των πολιτικών, βουλευτών και δε γίνεται τίποτα! Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη! Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη, εγώ και εκείνον θα κατηγορούσα. Γίνεται να σκοτώσει κανείς ένα βρέφος, ένα ανυπεράσπιστο βρέφος; Αν έρχονταν, σκότωναν, έκλεβαν και έκαναν ανεπίτρεπτα πράγματα στα παιδιά μας δεν θα μιλήσουμε δηλαδή εμείς;».

Και συνέχισε: «Η θρησκεία μας λέει ότι ως Μουσουλμάνος αν μπορείς να διορθώσεις κάτι με το χέρι σου να το κάνεις, αν δε γίνεται με το χέρι σου τότε να το διορθώσεις με τη γλώσσα σου, αν δε γίνεται με τη γλώσσα σου τότε να τον μισήσεις μέσα από την καρδιά. Και εκείνο είναι το πιο αδύναμο σημείο της πίστης. Δηλαδή εμείς για το κέφι του κόσμου θα παραιτηθούμε και από την πίστη μας; Ποιος είναι ο σκοπός; Τώρα έρχομαι σε αυτό. Ο σκοπός είναι να με εκφοβίσουν, να εκφοβίσουν τον βουλευτή στον οποίον επιτίθενται μέσα στη βουλή, να εκφοβίσουν τον δήμαρχο στον οποίον επιτίθενται οι ρατσιστές, οι εφημερίδες μέσω διαδικτύου, να δημιουργήσουν μια κοινωνία που φοβάται, μια κοινωνία που θα λέει πάρε και τον πολιτισμό μου, και τη γλώσσα μου και τη θρησκεία μου και θα λέει εμείς συμμορφωνόμαστε με όλα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχμέτ Μετέ είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση λόγω των αντισημιτικών δηλώσεων που είχε κάνει στις 3 Αυγούστου 2014, στο χωριό Γλαύκη του νομού Ξάνθης συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση βοήθειας για τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας έπειτα από την επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς, το 2014.

«Κατάρα στο Ισραήλ! Διότι αυτούς τους έκαναν σαπούνια οι Γερμανοί, αλλά ο Χίτλερ βγήκε σωστός που είπε ότι τώρα θα θυμώσετε μαζί μου, αλλά μία μέρα θα δικαιωθώ για τους Εβραίους. Η κατάρα μας σ’ αυτούς τώρα και οι προσευχές μας στους αδελφούς μας» σημείωνε στο κήρυγμα μίσους του ο Αχμέτ Μετέ τον οποίον στη συνέχεια καταδίκασε με ανακοίνωση του το Κεντρικό Ισραήλιτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) Ελλάδος.

Στο δικαστήριο παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα ο Μετέ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκισης, με την ποινή του να είναι εξαγοράσιμη.
tanea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα