Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O διευθύνων σύμβουλος της Συστήματα Sunlight για την πυρκαγιά στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Συστήματα Sunlight Βασίλης Μπίλλης μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
“Είχαμε αυτήν την πυρκαγιά σε ένα τμήμα του εργοστασίου στη μονάδα που κάνουμε βιομηχανική μπαταρία, η πυροσβεστική βοήθησε, ακολουθήσαμε όλους τους κανόνες όπως έπρεπε, δεν είχαμε πολύ κόσμο στο εργοστάσιο, μόνο 14 άτομα, τα οποία είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του. Το άλλο θέμα που μας απασχολεί είναι τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις, είμαστε σε συνεννόηση με όλους τους φορείς της περιοχής και με δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους, οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι όλα έχουν καλώς. Δεν είχαμε υλικά που να μας απασχολούν ιδιαίτερα, ότι έχει μείνει είναι εντός του πλαισίου του εργοστασίου. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μετρήσεις αλλά οι πρώτες μετρήσεις είναι θετικές. Τα μέτρα ήταν προληπτικά” τόνισε.
“Έχουμε δεσμευθεί ότι θα αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά, όσο πιο σύντομα γίνεται. Με μεγάλο κόπο χτίζουμε τα τελευταία χρόνια αυτή την εταιρεία. Έχουμε κατακτήσει με τη δουλειά μας και το προϊόν τις παγκόσμιες αγορές και έχουμε διάθεση να το συνεχίσουμε. Οι άνθρωποι αυτοί και ο όμιλος που μας στηρίζει, έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα χαθεί θέση εργασίας” ανέφερε.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα