Πώς να μην μυρίζει άσχημα ένα μπάνιο χωρίς παράθυρα

Πώς να μην μυρίζει άσχημα ένα μπάνιο χωρίς παράθυραΤα μπάνια που δεν έχουν παράθυρα, και μερικές φορές ούτε εξαερισμό, ώστε να αερίζονται συχνά έχουν μια δυσάρεστη μυρωδιά όσο καθαρά και αν είναι.

Αν έχετε ένα τέτοιο μπάνιο και θέλετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα και καθαριότητα, μπορείτε να το κάνετε καταβάλλοντας μια παραπάνω προσπάθεια. Δείτε μερικούς τρόπους να μη μυρίζει το κλειστό σας μπάνιο...

1. Βάλτε φυτά

Όσο μικρό και να είναι το μπάνιο, πάντα υπάρχει χώρος για λίγα λουλούδια ή γλαστράκια. Δύο φυτά που απορροφούν γρήγορα τις άσχημες οσμές είναι η φτέρη και τα κρίνα. Έτσι το οφελος είναι διπλό: και όμορφο και μυρωδάτο μπάνιο!

2. Αρωματισμένο χαρτί τουαλέτας

Μια ακόμη λύση για ένα μπάνιο που μυρίζει όμορφα είναι το αρωματισμένο χαρτί υγείας. Αγοράστε ένα αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας και βάλτε λίγες σταγόνες μέσα στο σκληρό ρολό που έχει το χαρτί. Έτσι θα αναδύει συνέχεια μια ωραία μυρωδιά!

3. Φτιάξτε ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού

Για να διώξετε τις δυσάρεστες μυρωδιές από ενα μπάνιο χωρίς παράθυρα, βάλτε σε ένα βάζο/δοχείο λευκό ξύδι και σόδα και τοποθετήστε το πάνω στο ράφι του μπάνιου ή στον νιπτήρα. Όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές θα απορροφηθούν.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال