Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: “Καθαρό” φαβορί οι Γερμανοί (video)

Κοινοποίηση

Παγκόσμιο Κύπελλο ημέρα 4η, σήμερα Κυριακή (17/06), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για τον 5ο και 6ο όμιλο, ενώ υπάρχει και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει και το πρωτάθλημα. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr,μπορείτε να βλέπετε καθημερινά, ανανεωμένα προγνωστικά Μουντιάλ.
Δεν συναντούν δυσκολίες τα “πάντσερ”
Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το παιχνίδι ανάμεσα σε Γερμανία και Μεξικό. Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και σε αυτή, η Γερμανία ξεκινάει με μεγάλες βλέψεις το ταξίδι της. Το σύνολο του Γιόακιμ Λεβ είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, όπου βρίσκεται μαζί με Μεξικό, Σουηδία και Νότιο Κορέα, και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Μπορεί να μην εντυπωσίασε στα φιλικά, όμως κόντρα στο Μεξικό είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη, καθώς διαθέτει ένασαφώς πιο ποιοτικό κι έμπειρο ρόστερ. Επιλογή μας είναι το Γερμανία -1 (Ασιατικό), που βρήκαμε σε απόδοση 1.87.
Μεγάλο σκορ στο Βραζιλία – Ελβετία
Συνεχίζουμε την αναμέτρηση Βραζιλία – Ελβετία, για τον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ούσα σε έναν όμιλο με Ελβετία, Σερβία και Κόστα Ρίκα, η “Σελεσάο” είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Η εικόνα της κατά τη διάρκεια των φιλικών ήταν θετική, μένοντας αήττητη σε έξι αντίστοιχα παιχνίδια, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Στόχος της είναι η κορυφή του κόσμου, για έκτη φορά στην ιστορία της. Δύσκολη η αποστολή της Ελβετίας στο πρώτο της ματς στο Μουντιάλ και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σταματήσει τα “μηχανάκια” της Βραζιλίας. Ωστόσο, η πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας τη βοηθάει να ελπίζει σε κάτι θετικό. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν, οπότε θα πάμε με την επιλογή του Over 2.5, σε απόδοση 1.92.
Με το “δεξί” η Σερβία
Περνάμε στο αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Σερβία. Με τις Βραζιλία και Ελβετία να είναι τα φαβορί για την πρόκριση, τόσο η Κόστα Ρίκα όσο και η Σερβία γνωρίζουν πως η νίκη στο μεταξύ τους ματς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους. Η τυπικά γηπεδούχος Κόστα Ρίκα είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, με τις ελπίδες της για κάτι θετικό να είναι ελάχιστες, ενώ παράλληλα, δεν ικανοποίησε με την εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας. Από την άλλη πλευρά,,μετά από πολυετή απουσία στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης, η Σερβία δίνει και πάλι το “παρών”, ευελπιστώντας σε μια καλή παρουσία. Δείχνει σημάδια ανάκαμψης τα τελευταία χρόνια, ενώ διαθέτει και πιο ποιοτικό ρόστερ από την αντίπαλο της. Εύκολα ή δύσκολα θεωρούμε ότι οι Σέρβοι θα πάρουν τη νίκη, με την επιλογή μας να είναι το διπλό σε απόδοση1.93.
Χαμηλό σκορ στο ΟΑΚΑ
Στη μακρά ιστορία του ζεύγους κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε οκτώ αναμετρήσεις μαζί με τους τελικούς, έχουμε δει πολύ ξύλο και τους περισσότερους αθλητές των ομάδων να σκοράρουν με μεγάλη δυσκολία. Αποτέλεσμα των μαχών των ντέρμπι ήταν τα πολύ χαμηλά σκορ, 68-71 και 68-61 για τον Παναθηναϊκό στην κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League, 62-70 για τον Παναθηναϊκό και 71-71 (νίκησε στην παράταση ο Ολυμπιακός με 85-87) για την κανονική περίοδο της Euroleague, 65-75, 66-71, 73-58 στους τρεις πρώτους τελικούς των πλέι-οφ και μόνο στο τελευταίο παιχνίδι το σκορ πήγε ψηλά διότι οι διαιτητές επηρέασαν το παιχνίδι με τα 65 φάουλ που σφύριξαν και λόγω αυτών των φάουλ απουσίασαν για πολλή ώρα οι άμυνες. Στο σημερινό κρισιμότερο αγώνα αναμένουμε τα γνωστά, πολύ σκληρές άμυνες και ξύλο, επομένως η καλύτερη επιλογή είναι το Under 144.5 σε απόδοση 1.85.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και στις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ:
Κόστα Ρίκα – Σερβία
Γερμανία – Μεξικό
Βραζιλία – Ελβετία
    ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

    Διαβάστε Επίσης

    Σχετικά αρθρα